Verzenden en retourneren

1. Verzending Alle bestellingen worden per pakketdienst verzonden. De verzendkosten voor België en Nederland zijn als volgt:
AankoopbedragVerzendkosten (incl. BTW)
€ 0 tot € 69,99€ 6,50
€ 70 of meerGratis verzending
De verzendkosten voor Frankrijk en Duitsland bedragen €12,00 ongeacht het bestelbedrag. Vereiste bedragen zijn altijd na aftrek van enige bepaalde korting ! 2. Wijze van verzending Onze producten worden verzonden als pakket via een pakketdienst. De bestellingen worden meermaals per week verzonden, zo heeft u in de meeste gevallen uw bestelling reeds binnen enkele dagen in huis! Hou er wel rekening mee dat indien u kiest voor een bankoverschrijving het enkele dagen langer kan duren. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u hier een bevestigingsmail van. Als er geen oponthoud is heeft u de bestelling dan de volgende dag in huis. 3. Retourneren U beschikt over een termijn van 14 dagen, vanaf het ogenblik dat u op "ondubbelzinnige" wijze ons te kennen heeft gegeven het product te willen terugsturen (en mits deze kennisgeving tijdig gebeurde), om het product terug te sturen wanneer het ondanks onze goede zorgen niet conform is aan wat u heeft besteld, of wanneer het beschadigd is aangekomen. Gelieve tevens ons ook in te lichten via het contactformulier op onze "Contact"-pagina. Wij zullen in dit geval het product vervangen, of indien het niet kan vervangen worden, vergoeden. U beschikt eveneens over een wettelijke termijn van 14 dagen (verzakingsrecht), vanaf het ogenblik dat u op "ondubbelzinnige" wijze ons te kennen heeft gegeven het product te willen terugsturen (en mits deze kennisgeving tijdig gebeurde), om het product terug te sturen wanneer u wilt afzien van de aankoop, en indien de volgende voorwaarden zijn voldaan:
  • U bent een particuliere koper, geen bedrijf of professionele koper
  • Het product is compleet en niet gebruikt of beschadigd.
In dit geval zullen wij het product vergoeden. De verzendingskosten voor de terugzending zijn ten laste van de koper.  Het "Modelformulier voor Herroeping" kan u hier terugvinden.